Valokuva-albumi

Satamasaaren ihmisiä, tunnelmia ja tilanteita

Satamasaari merkitsee saaristoluontoa, lomaa (tai etätyötä!) mutta myös ainutlaatuista yhteisöä. Tällä sivulla muutamia välähdyksiä saaren ihmisistä, tunnelmista ja tilanteista.

Ihmisiä suviyössä - ja koira. Juhannus 2021.

Kokkokallion väkeä yöttömänä yönä.

Perinteistä juhannusmusisointia.

Satamasaari-päivän palkintojenjako vuonna 2021.

Heinäkuussa vietettävällä Satamasaari-päivällä on vuosikymmenten perinteet. Päivä on täynnä leikkimielistä kisailua aikuisille ja lapsille.

Vuoden 2021 Satamasaari-päivän uutuus oli aarteenetsintä. Lapsille ja aikuisille omat sarjat!

Kesämajayhdistyksemme puheenjohtaja Mika Huttunen toimii kalakilpailun tuomarina. Myös pienin kala palkitaan!

Kalakilpailun voittajat lasten ja aikuisten sarjoissa vuonna 2020.

Pikku Satamasaari - ikioma "Ahvenanmaamme"!

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Mattias Lindroth kutsuu väkeä talkoisiin.

Linnusto on Satamasaaressa arvossaan. Vikiksi ristitty meriharakka palaa saareen vuosi toisensa jälkeen pesimään ja poikasia kasvattamaan.

Kokko kruunaa juhannusjuhlan.

Laituritalkoissa kriittiset hetket (2021).

Ei ole ensimmäinen kerta, kun mantereella on pilvistä ja meillä paistaa. Satamasaaressa on oma ilmastonsa!

Saaresta löytyy aina tyyni ranta ja lukurauha. Onpa saaressa jopa pieni oma kirjastokin!

Syysjuhla huipentuu perinteiseen valokulkueeseen, jolloin kierrämme saaren ja kiitämme sitä kuluneen kauden elämyksistä! (2019)

Valokuvat: Satu Toivonen